Stég

Felhők felett – a Bátor Tábor díjnyertes podcastja belső békéről, lelki egészségről, bátorságról.
Hogyan tartsuk meg a belső erőnket a nehéz helyzetekben?
Hogyan küzdjük le a belső vagy külső akadályokat?
Beszéljünk mindarról, amit a Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeitől tanulhatunk, és amivel az ő gyógyulásukat is segítjük a Bátor Táborban.
Kéthetente találkozunk Vargyas-Tóth Juliskával és Tüske Ferenccel.
Mert a Felhők felett mindig süt a nap.

Iskola. Példa? 2. rész

„Ha jól végzem a dolgom, a negyedik év végére túlnő rajtam a gyerek.” Jocó bácsi világa Folytatjuk Paizs Dórával és Jocó bácsival, szó lesz közösségépítésről, digitális világról, tiktokról, felszínességről, tiszteletről, csoportnormákról.

Iskola. Példa? 1. rész

Indul az iskolaév - Balatoni József tanár, író (Jocó bácsi világa) és Paizs Dóra megoldásközpontú coach (Anyacsavar) segítségével vizsgáljuk a különböző szereplők nehézségeit, megoldásait. Kemény gyerekkori sztorik, elhanyagoló vagy megtartó iskolarendszer, inspiráló és kiégett pedagógusok, frusztrált szülők és megküzdési stratégiák.

Játék. Komolyan. – 2. rész

Játék vagy játszma? Mérő Lászlóval és Andrew Heflerrel folytatjuk a játékról szóló izgalmas vitát. Lehet-e játék közben szorongani? Egyáltalán, mitől játék a játék?

Játék. Komolyan. – 1. rész

Ki nyer ma? Aki komolyan veszi a játékot, vagy aki nem? Mérő Lászlóval és Andrew Heflerrel folytattunk vérre menő küzdelmet a játék definíciójáról. Az élet játék? Vagy a játék felmentés?

Utazás. Mi a célod? – 2. rész

A hedonista és a mazochista beszélget… A podcast második részében Jókuti Világevő András és Boros Balázs Mókus segítségével fejtjük meg az utazó és a turista közti különbséget.

Utazás. Mi a célod? – 1. rész

„Úton lenni a boldogság, megérkezni a halál." Jókuti Világevő András és Boros Balázs Mókus mesél különleges utakról, nem insta-kompatibilis nehézségekről és vendégszerető falvakról, ahonnan lehetetlen kijutni.

Sport. Ép testben… 2. rész

Folytatjuk Dr. Gyarmati Andrea olimpiai ezüstérmes úszó, gyermekorvos és Heiner Levente, diabéteszes volt táborozó beszélgetését. Vajon sikerül-e a két fanatikus sportolónak meggyőznie műsorvezetőinket a sport előnyeiről, pozitív testi-lelki, magánéleti hatásairól?

Sport. Ép testben… 1. rész.

Sport és élet. Dr Gyarmati Andrea olimpikonok közt, az uszodában nőtt fel, Heiner Levente a betegségtudat ellen küzdve lett fanatikus sportoló. Két lenyűgöző ember, akiknek a génjeikben van a mozgás. Tarts velünk, szerezz lendületet a következő edzéshez!

Gyerekkor. Rád is hat. – 2. rész

Kapcsolatokban sérülünk és kapcsolatokban gyógyulunk. Nagy Zsolt színész folytatja meglepően őszinte vallomását generációs drámákról, nehéz gyerekkorról és a szülői szerep küzdelmeiről.

Gyerekkor. Rád is hat. – 1. rész

Nehéz gyerekkorok, többgenerációs drámák – és a gyógyulás útjai. Nagy Zsolt színész teljes nyíltsággal osztja meg velünk a gyerekkorának és szülői szerepének nehézségeit, küzdelmeit.