Digitális Bátor Tábor / Stég / Szerelem. Crush és szóda. – 2. rész

Szerelem. Crush és szóda. – 2. rész

Ki viszi át a Szerelmet? Hogyan marad meg a jó kapcsolat hosszú távon? Ki meddig menne el érte? Arany Brigi elképesztő történeteket mesél, de megtudhatunk érdekességeket Krúdy Gyula, Jókai Mór és Kossuth Lajos, sőt, Nyáry Krisztián szerelmes leveleiről is. Hogyan hatnak ránk a szülői minták? Az-e a fontos, amit kapunk a kapcsolatban, vagy az, amit közösen létrehozunk?

Ki viszi át a Szerelmet? Hogyan marad meg a jó kapcsolat hosszú távon? – podcastunk második részében. Ki meddig menne el érte? Arany Brigi, az örök szerelmes az északi sarkkörre és Ulánbátorba is elutazott, máskor 700 ember előtt vallott szerelmet. 

Hogyan hatnak ránk a szülői minták? Az-e a fontos, amit kapunk a kapcsolatban, vagy az, amit közösen létrehozunk? Kevesebb csalódás ér minket éretten? Jobbak lesznek-e a versek a szenvedéstől?

Megtudhatunk érdekességeket Krúdy Gyula, Jókai Mór és Kossuth Lajos, sőt, Nyáry Krisztián szerelmes leveleiről is. A levelezést ugyan nagyon megváltoztatta a technológia fejlődése, valamint az időtényező és a várakozás kiesése, mégis mindenkit arra biztatunk, hogy írjon szerelmes leveleket!

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb szórakoztató/életmód podcast díját az Online Video Audio (OVA) díjátadón.

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.