Digitális Bátor Tábor / Stég / Közösség. Újrakapcsolódás. – 1. rész

Közösség. Újrakapcsolódás. – 1. rész

Kiutat jelentenek-e az ökológiai válságból a közösségek? Segíthetnek-e a közösségek és az újrakapcsolódások a fogyasztói kultúra, a terjedő függőségek, az értelmetlen munkák világában? A kis közösségek nagy kérdéseit segít megfejteni Nagy Gábor Mápó, tréner és Bátor Táboros önkéntes, aki kalákában költözik, valamint Takács-Sánta András humánökológus, az ELTE docense, a kisközösségi program vezetője.

Kiutat jelentenek-e az ökológiai válságból a közösségek? Segíthetnek-e a közösségek és az újrakapcsolódások a fogyasztói kultúra, a terjedő függőségek, az értelmetlen munkák világában? A kis közösségek nagy kérdéseit segít megfejteni Nagy Gábor Mápó, tréner és Bátor Táboros önkéntes, aki kalákában költözik, valamint Takács-Sánta András humánökológus, az ELTE docense, a Kisközösségi Program vezetője (kiskozossegek.hu). Elhisszük-e magunkról, hogy meg tudjuk mondani a jövőt? Kik azok a prepperek, és segít-e a helyi közösségeken, ha félelemből költöznek vidékre az emberek? Miért atomizálódott a társadalmunk? Túl sok erőfeszítés a közösséghez tartozás? Egyszerűbb otthon ülni? Vajon újratanulhatjuk-e a közösségépítést? Számít-e, mi az ügy? Mit ad egy Bátor Táboros közösség? Kell-e vezető a közösségbe, vagy mindenkinek felelőssége kicsit vezetőnek lenni?

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón. Köszönjük hallgatóinknak, vendégeinknek, és a zsűrinek!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.