Digitális Bátor Tábor / Stég / Zene. Feltöltés, letöltés. 1. rész

Zene. Feltöltés, letöltés. 1. rész

A zenét, a zenélést sokféleképpen élhetjük meg. Amatőrként vagy profiként. Felfedezésként vagy gyakorlásként. Palojtay János zongoraművész a nagy mesterművek valódi jelentését keresi, Tóth Árpád karnagy, a Csíkszerda kórus alapítója egy felsőbb erőt tapasztal meg. Egy biztos: a zenének ezer oldala van. Lehet bánattal vagy örömmel teli, lehet flow, lehet sport, lehet addiktív, lehet földöntúli is.

A zenét, a zenélést sokféleképpen élhetjük meg. Amatőrként vagy profiként. Felfedezésként vagy gyakorlásként. Palojtay János zongoraművész a nagy mesterművek valódi jelentését keresi, Tóth Árpád karnagy, a Csíkszerda kórus alapítója egy felsőbb erőt tapasztal meg. Egy biztos: a zenének ezer oldala van. Lehet bánattal vagy örömmel teli, lehet flow, lehet sport, lehet koncentráció, lehet addiktív, lehet földöntúli is. Ha a zene a hivatásunk, hogy szerzünk hozzá motivációt? Vajon ez is olyan munka, amiben kiéghetünk? Ha nem figyelünk oda, tényleg kialszik az a belső tűz, ami a zenét élteti? Egyáltalán lehet-e egy egész életet a zenére áldozni? Megéri-e életünket a fekete-fehér billentyűk előtt tölteni? Ennek fényében egy zenésznek a zene vajon misszió vagy áldozat? 

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel! Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap. 

A fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság falakat emel. Adó 1% felajánlásoddal ledöntjük a falakat, és visszaadjuk a súlyosan beteg gyerekek gyermekkorát. Felajánlom! 

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.