Digitális Bátor Tábor / Stég / Újrakezdés. Újra és újra. – 1. rész

Újrakezdés. Újra és újra. – 1. rész

Lukoviczki Réka Robotlány, és Tábor István coach a vendégeink. Réka fiatalon veszítette el az egyik lábát egy balesetben, István 54 évesen, cégvezetőként vakult meg. Elmesélik, hogyan kezdték újra az életet, hogyan segítenek most másoknak a tapasztalataikkal. Milyen volt a gödör legmélyén lenni, és hogyan tudtak felállni onnan. Kellenek-e a nagy pofonok, a traumák a nagy változásokhoz? Észrevesszük-e a nyitott ajtókat, vagy a múlton rágódva csak a bezárt ajtót nézzük?

Amikor ezt az adást felvettük, kifelé tartottunk a járványból. Pár hét alatt megváltozott a világ, most egy újabb trauma közepén vagyunk. És az újabb válság is egyfajta újrakezdést hoz, amiben vendégeink, Lukoviczki Réka Robotlány, és Tábor István coach segíthetnek. Réka fiatalon veszítette el az egyik lábát egy balesetben, István 54 évesen, cégvezetőként vakult meg. Elmesélik, hogyan kezdték újra az életet, hogyan segítenek most másoknak a tapasztalataikkal. Milyen volt a gödör legmélyén lenni, és hogyan tudtak felállni onnan. Milyen meghatározó volt, mikor először el tudtak menni egyedül a mosdóig.

Kellenek-e a nagy pofonok, a traumák a nagy változásokhoz? Észrevesszük-e a nyitott ajtókat, vagy a múlton rágódva csak a bezárt ajtót nézzük? Minél nagyobb a trauma, annál nagyobb a lépés, amit megteszünk? Ki segíthet a megfelelő pillanatban továbbmenni? Kell-e a gyászmunka, és kell-e a hit a felálláshoz?

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Bátor Táborban az a feladatunk, hogy bármi történjen a világban, a beteg gyerekeknek megadjuk a felhőtlen gyerekkor biztonságát.
Bátorság. Erő. Gyógyító élmények. Álmok. Jövő.
Amire minden súlyosan beteg gyereknek szüksége van a fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság után. Mindezt megadhatod a Bátraknak adó 1% felajánlásoddal! https://batortabor.org/hu/egyszazalek/

A Felhők felett elnyerte a Legjobb szórakoztató/életmód podcast díját az Online Video Audio (OVA) díjátadón.

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.

Egy hozzászólás a(z) “Újrakezdés. Újra és újra. – 1. rész” című bejegyzéshez