Digitális Bátor Tábor / Stég / Tárgyak. Ki birtokol kit? – 1. rész

Tárgyak. Ki birtokol kit? – 1. rész

A tárgyak témájában segít rendet rakni a fejünkben Einspach Gábor galerista és Szabó Julcsi, a Rendberaklak tulajdonosa. Gábor értékes műtárgyak gyűjtésében, Julcsi a felesleges tárgyak elengedésében profi. Neked mi a kedvenc tárgyad? Félsz az elvesztésétől? Változott-e a viszonyunk a tárgyakhoz most, hogy szinte minden megkapható? Jó ötlet-e tárgyakat adni karácsonyra?

A tárgyak témájában segít rendet rakni a fejünkben Einspach Gábor galerista és Szabó Julcsi, a Rendberaklak tulajdonosa. Gábor értékes műtárgyak gyűjtésében, Julcsi a felesleges tárgyak elengedésében profi. Neked mi a kedvenc tárgyad? Félsz az elvesztésétől? Változott-e a viszonyunk a tárgyakhoz most, hogy szinte minden megkapható? Jó ötlet-e tárgyakat adni karácsonyra? Vajon segíthet-e egy karóra uralni az időt? Elengedjük-e életünk vége felé a tárgyainkat, vagy hagyjuk ezt a feladatot az utánunk maradókra?

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón. Köszönjük hallgatóinknak, vendégeinknek, és a zsűrinek!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.