Kapu

Kapu

Üdvözlünk a Digitális Bátor Táborban!

Ahol, számos tippel, trükkel, játékötlettel is gazdagodhatsz!

Ahol minden arról szól, hogy a Bátor Tábor nem pusztán egy hely! A Bátor Tábor ti vagytok, mi vagyunk, mindannyian. Ott, ahol éppen vagytok, vagyunk, bárhol, bármikor.

Jó helyen jársz ezen az oldalon, ha kacérkodsz az önkéntesség gondolatával, vagy ha játékokat, beszélgetés-indító témákat keresel akár az osztályodnak, akár családodnak, akár egy csapatépítőre, de jelentkezhetsz online játékaink egyikére is. 

Ezen az oldalon elmeséljük neked azt is, milyen betegséggel élő gyerekek érkeznek hozzánk a táborba, és azt is, hogyan ültetheted át a gyakorlatba azt a módszerünket, aminek köszönhetően újraindítjuk a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekek és családtagjaik életét. Belehallgathatsz Felhők Felett podcastunkba, ahol mindannyiunkat érintő helyzetekről, megoldásokról és a mentális egészségről beszélgetünk. A legnehezebb időkben sem engedjük el a családok kezét: gyászterápiás táborunkkal, a Lélekmadár Táborral is megismerkedhetsz az oldalunkon.

Hisszük, hogy a felhők felett mindig süt a nap. Hisszük, hogy a játéknak, nevetésnek, családi, vagy baráti együttléteknek gyógyító ereje van. Itt mindehhez adunk egy kis segítséget.

Készen állsz arra, hogy felfedezd a Digitális Bátor Tábort? Böngészd a térképet, és az egyes helyszínekre kattintva máris megtalálod, amit éppen keresel.

Örülünk, hogy itt vagy!

A Bátor Tábor csapata

Hálásan köszönjük minden támogatónknak, hogy virtuális tégláikkal hozzájárultak ahhoz, hogy megépülhessen digitális táborunk!