Digitális Bátor Tábor / Stég / Erdők, mesék. – 2. rész

Erdők, mesék. – 2. rész

Vásárhelyi Kriszta és Kemény Gabi, önkénteseink ott folytatják, ahol múltkor abbahagyták: az erdőben. Az erdőnek ezerféle arca van; lehet menedék, tükör, labirintus, gyógyszer, veszély, inspiráció, étterem vagy segítő lények lakhelye. Az erdőben más rezgésszámra kerülünk – aki képes megsimítani a mohát, megfigyelni a szelet, a leveleket, a patak csobogását, az biztosan nem fog a számlán agyalni.

A két Bátor Táboros önkéntes, Vásárhelyi Kriszta az Erdőmerüléstől és Kemény Gabi, A konkrét hiúz szerzője ott folytatják, ahol múltkor abbahagyták: az erdőben. Mitől lesz kedvenc hely egy erdő? A kristálytiszta pataktól? Egy szép sajtófotótól? A rá szánt időtől? Ahogy évszakonként dobja le a rétegeit, mint a hagyma? Télen a hiányzó zöld levelek helyett azt keresd, mi válik ilyenkor láthatóvá, például az ágak rajzolata. Az erdőnek ezerféle arca van; lehet menedék, tükör, labirintus, gyógyszer, veszély, inspiráció, étterem vagy segítő lények lakhelye. Egészen más élmény csoportban, vagy egyedül járni, és megint más éjjel erdőben aludni. Kipróbáltad már? Az erdőben más rezgésszámra kerülünk – aki képes megsimítani a mohát, megfigyelni a szelet, a leveleket, a patak csobogását, az biztosan nem fog a számlán agyalni. 

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

Az önkéntesség mindenkinek jól áll! Neked is! Most belevághatsz egy életreszóló kalandba: jelentkezz Bátor Táboros önkéntesnek kórházi vagy tábori programjainkra február 5-ig!
Gyere, változtassunk életeket együtt!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.
Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.