Digitális Bátor Tábor / Stég / Adás – 1% különkiadás

Adás – 1% különkiadás

Te is segítheted a számodra fontos ügyeket. De vajon mire elegendő a Te adó 1% hozzájárulásod? Minden évben rászorulóknak, beteg gyerekeknek, állatmenhelyeknek, környezetvédőknek segíthetsz adófizetőként mindössze pár percnyi kattintással. Ebben a rendhagyó különkiadásban megtudhatod, hogy miért van fontos szerepe a felajánlásodnak, hogy műsorvezetőinknek miért fontos a civil szervezetek támogatása, az aktív állampolgárság.

https://open.spotify.com/episode/6Nn144ZemG2K4UN2NjaGsA?si=Jn-IW3-wQ3e2ITh2ZWQX9w

Adó 1%-oddal Te is segítheted a számodra fontos ügyeket. De vajon mi mindenre elegendő a Te 7.500 forintnyi hozzájárulásod? Tudtad, hogy a Bátor Tábor Alapítványnál egy gyermek egészségügyi ellátását biztosíthatod a táborban ebből az összegből? Minden évben egyszer rászorulóknak, beteg gyerekeknek, állatmenhelyeknek, környezetvédőknek segíthetsz adófizetőként mindössze pár percnyi kattintással. Ebben a rendhagyó különkiadásban megtudhatod, hogy miért van fontos szerepe a felajánlásodnak, hogy műsorvezetőinknek miért fontos a civil szervezetek támogatása és az aktív állampolgárság.

A fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság falakat emel. Adó 1% felajánlásoddal ledöntjük a falakat, és visszaadjuk a súlyosan beteg gyerekek gyermekkorát. >> Felajánlom! 

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.