Digitális Bátor Tábor / Stég / Félelem. Üss vagy fuss. – 2. rész

Félelem. Üss vagy fuss. – 2. rész

Félj bátran! Al Ghaoui Hesnával és Szécsényi Erzsébettel folytatjuk az egyik legizgalmasabb adásunkat. Vegyük le a kezünket a saját torkunkról, és tegyük a szívünkre! Lehet-e edzeni a félelemizmokat? Bevállalni olyan helyzeteket, amikben nincs kontrollunk?
Hogyan segít a félelemre adott fiziológiás reakció? Hogyan dolgozik a Bátor Tábor a félelemmel?

Félj bátran! Al Ghaoui Hesnával és Szécsényi Erzsébettel folytatjuk az egyik legizgalmasabb adásunkat. Vegyük le a kezünket a saját torkunkról, és tegyük a szívünkre! Lehet-e edzeni a félelemizmokat? Bevállalni olyan helyzeteket, amikben nincs kontrollunk? Hogyan segít a félelemre adott fiziológiás reakció egy helyzetben? Hogyan dolgozik a Bátor Tábor a félelemmel? Miért jön vissza sok volt táborozó segítőnek? Lehet-e cél, hogy félelem nélkül éljünk? Milyen érzés félni egy elküldött szerelmes sms-től annak, aki korábban a haláltól félt?

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón. Köszönjük hallgatóinknak, vendégeinknek, és a zsűrinek!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.