Digitális Bátor Tábor / Stég / Újrakezdés. Újra és újra. – 2. rész

Újrakezdés. Újra és újra. – 2. rész

Az újrakezdésről szóló adásunk második részében megtudjuk, mit jelent és miben segít a sokat emlegetett reziliencia. Hogyan tudunk negatív mindsetről átállni örömtelire? Hogyan akadályoz a múltba révedés? Lehet-e olyan biztonságos közeget létrehozni, ahol befogadóak a sérültek iránt, akik így megnyílhatnak? Hogyan kezeljük őket, és hogyan ne? Segít-e a humor?

Az újrakezdésről szóló adásunk második részében Robotlány Lukoviczki Réka mesél az erőforrásairól. Gyógytornásza nem biztatta, de ő eldöntötte, hogy egy nap csak azért is futni fog egy lábbal is, és teljesíti sorsfeladatát. Tábor István csecsemőkori traumából és a versenysportból is ismerte a küzdést. Úgy érzi egy új életet kapott, mikor a látását elvesztette.

Megtudjuk, mit jelent és miben segít a sokat emlegetett reziliencia. Hogyan tudunk negatív mindsetről átállni örömtelire? Hogyan akadályoz a múltba révedés? Lehet-e olyan biztonságos közeget létrehozni, ahol befogadóak a sérültek iránt, akik így megnyílhatnak? Hogyan kezeljük őket, és hogyan ne? Segít-e a humor?

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!

Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

1%-oddal adj életre szóló élményeket beteg gyerekeknek és családjaiknak!
Bátorság. Erő. Gyógyító élmények. Álmok. Jövő.

Amire minden súlyosan beteg gyereknek szüksége van a fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság után. Mindezt megadhatod a Bátraknak adó 1% felajánlásoddal!
https://batortabor.org/hu/egyszazalek/

A Felhők felett elnyerte a Legjobb szórakoztató/életmód podcast díját az Online Video Audio (OVA) díjátadón.

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.

1 hozzászólás a(z) “Újrakezdés. Újra és újra. – 2. rész” című bejegyzéshez