Digitális Bátor Tábor / Stég / Váltás. Fejből a szívbe. – 2. rész

Váltás. Fejből a szívbe. – 2. rész

Megengedhetjük-e magunknak a lelassulást, félünk-e, hogy „lemaradunk”? (FOMO) Milyen paradigmaváltást indított el a pandémia és a háború, hogyan segít a jövőben a gyors alkalmazkodás a változásban?
Vagy a válságkezelő tréningek kipipálása után mehet minden tovább ugyanúgy? Évadzáró epizódunkban lesz még szó klímaszorongásról, kontrollvágyról, összeomlásról, fogyasztásról, vágyakról, hagyományról, tiszta lapról.

Évadzáró epizódunkban Karalyos Gáborral, a Vegán Hegylakóval, és Nagygyörgy Miklóssal folytatjuk az ő nagy váltásukról szóló beszélgetést. Megengedhetjük-e magunknak a lelassulást, félünk-e, hogy lemaradunk (FOMO)? Milyen paradigmaváltást indított el a pandémia és a háború, hogyan segít a jövőben a gyors alkalmazkodás a változásban? Vagy a válságkezelő tréningek kipipálása után mehet minden tovább ugyanúgy? Lesz még szó klímaszorongásról, kontrollvágyról, összeomlásról, fogyasztásról, vágyakról, hagyományról, tiszta lapról.
Gábor kezdetben átcsapott harcos, térítő vérvegánná, most már inkább csak csendben példát mutat. Nem akar evangelizálni, téríteni, győzködni másokat. Mikinek korábban statisztikák, látogatottsági adatok jelentették a sikert, ma már a kapcsolódás, az értékes együttlétek.

Nyári záróüzenetünk is ez: A boldogság nem az, ha többet dolgozunk, hogy többet fogyasszunk, hanem hogy ha minél több tornyot építünk otthon a gyerekeinkkel.
Szép nyarat, jó kapcsolódásokat minden hallgatónknak! Hallgassátok újra kedvenc adásaitokat! Szeptemberben találkozunk!

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón. Köszönjük hallgatóinknak, vendégeinknek, és a zsűrinek!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.