Digitális Bátor Tábor / Stég / Erdők, mesék. – 1. rész

Erdők, mesék. – 1. rész

Rád milyen hatással van az erdő? Feltölt, megnyugtat, félelemmel tölt el? Két Bátor Táboros önkéntes, Vásárhelyi Kriszta pszichológus, az Erdőmerülés szakmai vezetője, és Kemény Gabi
meseterapeuta, író, coach adja át nekünk az erdők szeretetét.
Hogyan tud egy otthonos, simogató erdő hirtelen félelmetessé válni?
Hogyan lehet tudatosan kapcsolódni az erdő lassabb, gyógyító tempójához a városi pörgés után?

Rád milyen hatással van az erdő? Feltölt, megnyugtat, félelemmel tölt el? Két Bátor Táboros önkéntes vezet be minket a sűrű, sötét, varázslatos és gyógyító erdőbe. Vásárhelyi Kriszta pszichológus, az Erdőmerülés szakmai vezetője, és Kemény Gabi meseterapeuta, író, coach adja át nekünk az erdők szeretetét. Hogyan tud egy otthonos, simogató erdő hirtelen félelmetessé, kegyetlenné válni? Milyen eltévedni és hazaérkezni benne? Milyen valós és nem valós lények otthona? Hogyan lehet tudatosan kapcsolódni az erdő lassabb tempójához a városi pörgés után? Miért tegyük le a mobilunkat, és hogyan felejtkezzünk el a kullancsokról?

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

Az önkéntesség mindenkinek jól áll! Neked is! Most belevághatsz egy életreszóló kalandba: jelentkezz Bátor Táboros önkéntesnek kórházi vagy tábori programjainkra február 5-ig!
Gyere, változtassunk életeket együtt!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.
Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.