Digitális Bátor Tábor / Stég / Beilleszkedés. Te mit tettél meg érte? – 2. rész

Beilleszkedés. Te mit tettél meg érte? – 2. rész

Kálid Artúr megfelelési kényszerről, Szombati Béla gyökértelenségről, magányról mesél a gyerekkora kapcsán a második részben. Megtudhatjuk mennyire befolyásolhat és alakíthat bennünket a kortárs közeg. Valós-e a félelmünk, hogy mit gondolnak rólunk a többiek? Velünk született igény, hogy tartozzunk egy közösséghez? Mikortól válik elvárássá a megfelelés? Hogyan működnek a saját előítéleteink, tartunk-e a másságtól?

Kálid Artúr a megfelelési kényszerek erejéről, Szombati Béla gyökértelenségről, magányról mesél a gyerekkori emlékek kapcsán adásunk második részében. Megtudhatjuk mennyire befolyásolhat és alakíthat bennünket a minket körülvevő kortárs közeg, belesodródhatunk-e veszélyes dolgokba általa. Egyáltalán kell-e alkalmazkodnunk a kortárs közeghez, mint igazodási ponthoz az identitásunk kialakításában? Vajon valós-e a félelmünk, hogy mit gondolnak rólunk a többiek? Velünk született igény, hogy tartozzunk egy közösséghez? Mikortól válik elvárássá a megfelelés, és mikortól kényszerré ez az elvárás? Hogyan működnek a saját előítéleteink, tartunk-e a másságtól? 

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel! Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap. 

A fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság falakat emel. Adó 1% felajánlásoddal ledöntjük a falakat, és visszaadjuk a súlyosan beteg gyerekek gyermekkorát. Felajánlom! 

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.