Digitális Bátor Tábor / Stég / Közösség. Újrakapcsolódás. – 2. rész

Közösség. Újrakapcsolódás. – 2. rész

Segíthet-e a közösség a depresszión? Hiszen a közösség az ember természetes biológiai közege, az identitásunk része. Képesek vagyunk-e közösség nélkül tanulni, fejlődni önismeretben, érzelmileg? Mennyire könnyű kapcsolódni egy új közösséghez? Hogyan lehet gyerekjáték a befogadás? Szétverheti-e a közösséget, aki feszegeti a kereteket? Hogy lesz kevesebb potyautas a csoportban?

Segít-e a közösség a depresszión? Hiszen a közösség az ember természetes biológiai közege, az identitásunk része. Képesek vagyunk-e közösség nélkül tanulni, fejlődni önismeretben, érzelmileg? Mennyire könnyű kapcsolódni egy új közösséghez? Nyitott-e a csoport az újonnan jövő által behozott értékekre? Hogyan lehet gyerekjáték a befogadás? Szétverheti-e a közösséget, aki feszegeti a kereteket? Hogy lesz kevesebb potyautas a csoportban? Mit indíthat el egy egyszerű reggeli köszönés?
Takács-Sánta András humánökológus, a kisközösségi program szakmai vezetője podcastunk második részében elmeséli, mi az az Új Koma Háló, hogyan próbálják egyre többen közösségben meghaladni a mai fogyasztói kultúrát. Nagy Gábor Mápó trénertől hallunk a visszajelzések szerepéről, ami egyaránt erősíti az egyént és a közösséget is.

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón. Köszönjük hallgatóinknak, vendégeinknek, és a zsűrinek!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.