Digitális Bátor Tábor / Stég / Tárgyak. Ki birtokol kit? – 2. rész

Tárgyak. Ki birtokol kit? – 2. rész

Folyamatosan vásárolsz, mégis ugyanazt a 4 pólót hordod? Itt az új év, ideje rendszerezni a tárgyainkat és az életünket. Továbbra is Szabó Julcsi és Einspach Gábor segítenek ebben. A gyűjtés szenvedély vagy lehet szenvedélybetegség? Mitől lehet felszabadító érzés a nagytakarítás? Tudja-e más hasznosítani, amitől mi megválunk? Elveszítjük a tudást és az élményt, ha elengedjük a könyveinket?

https://open.spotify.com/episode/24vny0Ku2IT7wFBMrTYqIB?si=zhjE1_4AQ2SDKa5VaJlR7w

Folyamatosan vásárolsz, mégis ugyanazt a 4 pólót hordod? Itt az új év, ideje szelektálni, rendszerezni a tárgyainkat és az életünket. Továbbra is Szabó Julcsi és Einspach Gábor segítenek ebben. A gyűjtés szenvedély, vagy lehet szenvedélybetegség? Mitől lehet felszabadító érzés a nagytakarítás? Egyszerűbb egy kis lakásban rendet tartani? Tudja-e más hasznosítani, amitől mi megválunk? Elveszítjük a tudást és az élményt, ha elengedjük a könyveinket? Mi a helyzet a digitális tárgyakkal, a digitális renddel? Elég ha kihúzzuk a dugót a konnektorból, és csak gyűlnek a régi telefonok, laptopok, tele fontosnak hitt anyagokkal? Egy jó rendrakás egyszeri alkalomra szól, vagy egy új rendszert indít az életünkben?

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón. Köszönjük hallgatóinknak, vendégeinknek, és a zsűrinek!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.