Digitális Bátor Tábor / Stég / Váltás. Fejből a szívbe. -1. rész

Váltás. Fejből a szívbe. -1. rész

Karalyos Gáborral, a Vegán Hegylakóval és Nagygyörgy Miklóssal, a háromgyerekes apukával beszélgettünk. Hogyan kezdődtek a nagy változások, fájdalmas traumával, vagy lassú irányváltással? Hogyan megy le egy sikeres multis fejből a szívbe? Miki kislánya Down szindrómával született, ennek hatására kellett átírnia a korábbi álmait, és valami sokkal jobbat talált. Karalyos Gábor szabadúszó színművész vegán lett, és a nyolckert hagyta ott egy kis kertes házért, amibe a vizet is hordania kellett.

Karalyos Gáborral, a Vegán Hegylakóval és Nagygyörgy Miklóssal, a salesesből lett szeretetkapitalistával, háromgyerekes apukával beszélgettünk. Hogyan történnek a nagy változások, fájdalmas traumával, vagy lassú irányváltással?
Van-e szerepe a bűvös 7 évnek? Hogyan megy le egy sikeres multis fejből a szívbe? Miki kislánya Down szindrómával született, ahogy ő mondja „több szárnnyal érkezett angyal”. Ennek hatására kellett átírnia a korábbi álmait, és valami sokkal jobbat talált. Most a szoftverek helyett szeretetet terjeszt, szeretetkapitalizmust épít (és az Apa+Én vállalkozást). Karalyos Gábor szabadúszó színművész vegán lett, és a nyolckert hagyta ott egy kis kertes házért, amibe a vizet is hordania kellett.  Hogyan szerette meg az egyszerűbb életet? Hogyan társult az új életmódhoz önismeret, tanulás? Felbukkan-e lemaradás érzés a régi életükkel kapcsolatban, és mit kezdenek a vággyal, hogy visszamenjenek a balettba ugrálni? Megtanul-e segítséget kérni egy férfi, aki korábban mindent megteremtett? Hogyan kezdünk figyelni másokra? Nyitottak vagyunk-e a közösség megtartó erejére, a cseppet sem véletlen találkozásokra?

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón. Köszönjük hallgatóinknak, vendégeinknek, és a zsűrinek!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.