Digitális Bátor Tábor / Stég / Félelem. Üss vagy fuss. – 1. rész

Félelem. Üss vagy fuss. – 1. rész

A haditudósító, és a lány, aki legyőzte a rákot. Két fantasztikus nővel beszélgetünk, akik megjárták a félelem legmélyebb bugyrait. Al Ghaoui Hesna, haditudósításaival híressé vált újságíró és
Szécsényi Erzsébet, Böbe, volt táborozónk és önkéntesünk. Van-e recept a félelem nélküli életre? Lehet-e szeretni a félelmet? Aki legyőzte a halált, félhet-e az élettől?

A haditudósító, és a lány, aki legyőzte a rákot. Két fantasztikus nővel beszélgetünk, akik megjárták a félelem legmélyebb bugyrait. Al Ghaoui Hesna, haditudósításaival híressé vált, kétgyermekes riporter, Prima Primissima díjas újságíró,  a Hősök Tere kezdeményezés nagykövete éveket szentelt a félelem megismerésének, kutatásának. Szécsényi Erzsébet, Böbe, volt táborozónk, volt önkéntesünk, volt munkatársunk. Gyerekként daganatos betegségben veszítette el édesapját, majd közölték vele, hogy rosszindulatú daganat nő a testében. A betegség elvette az illúziót, hogy vele csak jó dolgok történhetnek, ezért behúzott nyakkal várta a következő csapást. Ennek már 20 éve, és most ő akar másoknak segíteni. Van-e recept a félelem nélküli életre? Lehet-e szeretni a félelmet? Aki legyőzte a halált, félhet-e az élettől? Rémisztőbb-e egy császármetszés a harctérnél? Miért fontos a mentális egészség, ha a test már meggyógyult?

Ez a Felhők felett – egy kétszeres díjnyertes podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón. Köszönjük hallgatóinknak, vendégeinknek, és a zsűrinek!

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.