Digitális Bátor Tábor / Stég / Filantrópia. Adni jó. – 1. rész

Filantrópia. Adni jó. – 1. rész

Menekültek, beteg gyerekek, rászorulók. Miért segítünk nekik? Dr. Nemes János gyermekkardiológust, utaazó orvost kérdezzük, valamint Tóth Kata nonprofit tanácsadót. Ki ad inkább? Aki érintett, vagy aki hálás, mert nem az?
Mitől lesz valaki aktív segítő? Mi mozdít ki a passzivitásból, és mitől nem ég ki az ember? Miért mozdultak meg annyian önként, látva, hogy 4 millió anya és gyerek hagyta el ukrajnai otthonát?

Menekültek, beteg gyerekek, rászorulók. Miért segítünk nekik? Dr. Nemes János gyermekkardiológust kérdezzük, az Orvosok a harmadik világért szervezet korábbi önkéntes orvosát, valamint Tóth Katát, a Bátor Tábor volt adományszervezési vezetőjét.
Ki ad inkább? Aki érintett, vagy aki hálás, mert nem az? Mitől lesz valaki aktív segítő? Mi mozdít ki a passzivitásból, és mitől nem ég ki az ember? Mi a visszajelzések, a köszönet szerepe? Fontos-e a win-win helyzet? Mennyit számít a neveltetés, a minta? Miért mozdultak meg annyian önként, látva, hogy 4 millió anya és gyerek hagyta el ukrajnai otthonát?Mi a kisközösségek szerepe?

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!

Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

1%-oddal adj életre szóló élményeket beteg gyerekeknek és családjaiknak!
Bátorság. Erő. Gyógyító élmények. Álmok. Jövő.

Amire minden súlyosan beteg gyereknek szüksége van a fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság után. Mindezt megadhatod a Bátraknak adó 1% felajánlásoddal!
https://batortabor.org/hu/egyszazalek/

 

A Felhők felett elnyerte a Legjobb szórakoztató/életmód podcast díját az Online Video Audio (OVA) díjátadón.

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.