Sziget

A Szigeten táborozó beszámolókat, interjúkat olvashatsz. Emellett izgalmas, talán eddig el nem mondott történetekbe és néhány kulisszatitkokba is beavatunk.

A bátorság rövid története

Millió kaland, a megszámlálhatatlan új barátság, a számtalan bátorító mosoly: olvasd el a Bátor Tábor első 20 évének történetét.

Hozd ki a legtöbbet a maratoni felkészülésből futóedzőnk tanácsaival! 2. rész: Az üzemanyag

Alig egy hónap, és itt a 36. SPAR Budapest Maraton! Készülj az utolsó hajrára Krizsán Klaudia, az Élménykülönítmény futóedzőjének tanácsaival! Előző cikkünkben az edzéseidre koncentráltunk, most pedig az üzemanyagpótlást vesszük górcső alá!

Hozd ki a legtöbbet a maratoni felkészülésből futóedzőnk tanácsaival! 1. rész: Az edzés

Alig egy hónap, és itt a 36. SPAR Budapest Maraton! Készülj az utolsó hajrára Krizsán Klaudia, az Élménykülönítmény futóedzőjének tanácsaival! Ebben a cikkben az edzéseidre koncentrálunk, a következő részben pedig górcső alá vesszük az üzemanyagpótlást is!

Tervezz újra velünk!

Indítsd újra az életed a Bátor Tábor Újratervezőjével! Pszichológusunk, Kocsis Anna Dorka és 20 évnyi, a lelki egészségmegőrzés terén szerzett tapasztalatunk segítségével vezetünk végig ezen az izgalmas úton. Újratervezésre fel!

„Volt pár percünk átrendezni az életünket” – Dóri másfél évesen küzdötte le a betegséget

Délelőtt 10-kor tudták meg, miért lett rosszul a kislányuk, délután pedig már jött a sebész, megkezdték a kemoterápiát is. Ennyi időt kaptak Dóri szülei, hogy átszervezzék az életüket. A Rafael család legmosolygósabb tagja még csak hét éves, de már egy szívműtéttel és egy daganatos betegséggel is megküzdött.

5 ok, amiért a jótékony sport megváltoztatja az életed

Elérhetetlen az a fránya 42,2 km, a Balatonkör két keréken, vagy hogy végre mindennap körbekocogd a háztömböt? A Bátor Tábor mellett álló több mint 2500 jótékony sportolónk tapasztalatai alapján magabiztosan állíthatjuk: nem az.

„Online oktatás alatt is lehetőségünk volt kicsit megint egy osztálynak lenni”

Lehetséges távoktatás alatt, az online térben is osztályként összecsiszolódni, közös, jó élményeket szerezni? Online iskolai programunkkal arra vállalkoztunk, hogy bebizonyítsuk: bizony, lehetséges!

„Engedjük meg magunknak, hogy tökéletlen, de szerethető karácsonyunk legyen.”

Kocsis Anna Dorka, a Bátor Tábor pszichológusa segít néhány ötlettel, hogyan érdemes családként készülni az idei ünnepre, mire érdemes fókuszálni ebben az idei, különösen kihívásos decemberben.

Búcsú az első Bátorkodópályánktól

Novemberben lebontottuk a magaskötélpálya elemeit, amely számtalan mosolynak, buzdító kiáltásnak volt szemtanúja az elmúlt 12 évben.

Táborozó szülők a Családi Táborról

Éppen egy éve fejeződött be 2019 utolsó turnusa. Nézzétek meg az Abcúg riportját, ahol táborozó szülők mesélnek arról, mit ad nekik Családi Táborunk.

Kiss Gergely nagykövetként segít a Bátraknak

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a Lépd meg! – égig érő bátorság kampány nagyköveteként támogatja a súlyosan beteg gyerekeknek sok éve erőt és önbizalmat adó Bátorkodópálya újjáépítését.

Így született egy villámcsapás alatt Fabatka

Ha jártál már nálunk, akkor biztosan találkoztál Fabatkával és Farabellával, táborunk két állandó lakójával. Most megismerheted történetüket is.

Hogyan készüljünk az iskolakezdésre?

Az idei iskolakezdés mindenkinek kicsit más, mint az eddigiek. A Bátor Tábor pszichológusának tanácsaival segítünk a közös felkészülésre!

Bátor kellékek a szeptemberi újrakezdéshez

Szeptemberben végre az iskolák is kinyitják kapuikat. Jöhetnek a közös reggeli készülődések, a találkozás az osztálytársakkal, a fogócskák az udvaron. Izgatottan várjátok az újrakezdést, de hiányzik még néhány kellék a mozgalmas hétköznapokhoz?

A felhők felett mindig süt a nap

Nézd meg dokumentumfilmünket, ha kíváncsi vagy a csodára!

Mit kaptam a Bátor Tábortól? Egy volt táborozónk levele

"A Bátor Tábortól esélyt kaptam arra, hogy meglássam: nem vagyok egyedül." Levelet kaptunk egy volt táborozónktól.

Egy édesapa beszámolója

Kisfiának betegségéről, a Családi Táborról, a család által megélt élményekről mesél nektek egy édesapa.