Sziget

A Szigeten táborozó beszámolókat, interjúkat olvashatsz. Emellett izgalmas, talán eddig el nem mondott történetekbe és néhány kulisszatitkokba is beavatunk.

Búcsú az első Bátorkodópályánktól

Novemberben lebontottuk a magaskötélpálya elemeit, amely számtalan mosolynak, buzdító kiáltásnak volt szemtanúja az elmúlt 12 évben.

Táborozó szülők a Családi Táborról

Éppen egy éve fejeződött be 2019 utolsó turnusa. Nézzétek meg az Abúg riportját, ahol táborozó szülők mesélnek arról, mit ad nekik Családi Táborunk.

Kiss Gergely nagykövetként segít a Bátraknak

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a Lépd meg! – égig érő bátorság kampány nagyköveteként támogatja a súlyosan beteg gyerekeknek sok éve erőt és önbizalmat adó Bátorkodópálya újjáépítését.

Így született egy villámcsapás alatt Fabatka

Ha jártál már nálunk, akkor biztosan találkoztál Fabatkával és Farabellával, táborunk két állandó lakójával. Most megismerheted történetüket is.

Hogyan készüljünk az iskolakezdésre?

Az idei iskolakezdés mindenkinek kicsit más, mint az eddigiek. A Bátor Tábor pszichológusának tanácsaival segítünk a közös felkészülésre!

Bátor kellékek a szeptemberi újrakezdéshez

Szeptemberben végre az iskolák is kinyitják kapuikat. Jöhetnek a közös reggeli készülődések, a találkozás az osztálytársakkal, a fogócskák az udvaron. Izgatottan várjátok az újrakezdést, de hiányzik még néhány kellék a mozgalmas hétköznapokhoz?

A felhők felett mindig süt a nap

Nézd meg dokumentumfilmünket, ha kíváncsi vagy a csodára!

Mit kaptam a Bátor Tábortól? Egy volt táborozónk levele

"A Bátor Tábortól esélyt kaptam arra, hogy meglássam: nem vagyok egyedül." Levelet kaptunk egy volt táborozónktól.

Egy édesapa beszámolója

Kisfiának betegségéről, a Családi Táborról, a család által megélt élményekről mesél nektek egy édesapa.