Digitális Bátor Tábor / Sziget / A felhők felett mindig süt a nap

A felhők felett mindig süt a nap

Nézd meg dokumentumfilmünket, ha kíváncsi vagy a csodára!

Egy dokumentumfilm emberekről, akik mertek nagyot álmodni. Akik tudták, jónak lenni érdemes. A bizalomról, ami átszövi a Bátor Tábort a kezdetektől: amikor kérünk, amikor adunk, vagy amikor kapunk. És egy ügyről, amiben ezrek hisznek, mert a szemük láttára változnak meg életek: súlyosan beteg gyerekeké, akik a Bátor Táborban felfedezik a bennük rejlő erőt; szüleiké, akik újra megtanulnak hinni magukban, egymásban. Önkénteseké, akik már soha nem felejtik, hogy ha adsz, többet kapsz vissza az élettől. Valamint támogatóké, akik bebizonyították, hogy adni bárki tud. Ajánljuk ezt a filmet mindazoknak, akik részesei voltak a csodának. 

Azoknak, akik fölött jelenleg felhők tornyosulnak, és napfényre van szükségük. Valamint olyan embereknek, szervezeteknek, akiknek már van álmuk, de még nem tudják, hogyan váltsák valóra. 

Akik nélkül ez a film nem jöhetett volna létre: Jakupcsek Gabriella Kolibri Pictures Waller Stúdió, E-Motion Pictures, Cabbage House, Airfilm, MVP Images, Fekete Máté, Veres Ádám, Kuzma Viktor, Daczifilm, BSI, Kultrúpart, Barretstown, SeriousFun Children’s Network, The Whole in the Wall Gang Camp, Yuppi Tábor, Villa Bagatelle, Café Vian,

valamint Táborozóink, Önkénteseink, Alapítóink, Munkatársaink,Támogatóink. Köszönjük nekik!