Digitális Bátor Tábor / Sziget / 5 ok, amiért a jótékony sport megváltoztatja az életed

5 ok, amiért a jótékony sport megváltoztatja az életed

Elérhetetlen az a fránya 42,2 km, a Balatonkör két keréken, vagy hogy végre mindennap körbekocogd a háztömböt? A Bátor Tábor mellett álló több mint 2500 jótékony sportolónk tapasztalatai alapján magabiztosan állíthatjuk: nem az.

Rájössz, hogy meg tudod csinálni Elérhetetlen az a fránya 42,2 km, a Balatonkör két keréken, vagy hogy végre mindennap körbekocogd a háztömböt? A Bátor Tábor mellett álló több mint 2500 jótékony sportolónk tapasztalatai alapján magabiztosan állíthatjuk: nem az. Ha a saját céljaid mellé egy jó ügy is beficcen, garantáltan többször választod a Walking Dead következő része helyett a futócipőd. Legyen az akadály a hajnali cúg, a déli forróság, vagy egy bekuckózós pohár bor ígérete, a gyerekek mosolya, akiknek segíthetsz, átlendít rajta!

Fantasztikus csapat tagja leszel A lilapólósokról világszerte legendák keringenek. Igaz, hogy már a marathoni hírnök is Élménykülönítményes tógában futott be Athén kapuin? Hogy Neil Armstrong valójában azt mondta: Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az Élménykülönítménynek? Sosem fogjuk megtudni, de az biztos, hogy a sok jó ember alkotta közösségben mindig elismerésre és támogatásra találsz – a közös edzésekről, programokról nem is beszélve!

A világ leghangosabb szurkolócsapata juttat célba „A versenyeken mindig a Bátor Tábor szurkolói voltak a leghangosabbak, leglelkesebbek. Bárkit biztattak, ha fogytán volt az ereje, egy pacsival vagy örömrivalgással túllendítették a nehéz pillanatokon. Én is ehhez a csapathoz akartam tartozni.” Gyakran halljuk jótékony sportolóinktól, hogy energiabomba szurkolócsapatunk miatt vállalták az adománygyűjtés nemes feladatát. Nem csoda, hiszen aranytorkú szurkolóink az utolsó kilométeren is átrepítenek.

Hős leszel az ismerőseid szemében Jótékony sportolóként a felkészülésedbe fektetett energiád, megtett kilométereid jelképes összegért örökbefogadásra ajánlod barátaidnak, munkatársaidnak, ismerőseidnek. Pénzt kell kérni? Ijesztő, nem? Elismerjük, az, egészen addig, amíg bele nem vágsz. Meglepődnél, mennyien értékelik, hogy egy nemes ügyet, súlyosan beteg gyerekeket támogatsz. Elképesztően jólesik az ember lila lelkének, amikor hogyishívják középiskolai évfolyamtársak, húsz éve nem látott rokonok vagy a mindig morcos alsó szomszédok azt mondják, büszkék rád.

A legegészségesebb szenvedély rabja leszel Van, aki dohányzik, van, aki csokival a párnáján alszik el és van, aki sportot csinál a jótékonyságból. Aki egyszer a Bátrakért vállalt kihívást, az örökre lilapólós marad. A versenyek, az összegek, a kilométerek változhatnak, de mindig büszkén mondhatod, hogy: „Én már célba értem. Jótékony sportoló vagyok.”

Készen állsz rá, hogy életeket változtass? Csatlakozz az Élménykülönítményhez