Rét

Online kapcsolódással valódi élmények bárhol
Izgalmas kalandok és új felfedezések, Bátor Táboros élmények várnak akár a nappalidban!

Mi kell hozzá?
• Internet, laptop/telefon, Facebook profil, Zoom és Messenger.

Mi vár rád?
• Találkozás régi és új arcokkal; felszabadult játék együtt!

A játékhoz nem kellenek különleges eszközök, csak Ti!

A családi programban szülők és 5-18 éves gyerekek közösen teljesítik a kihívásokat. A felnőtt játékban egyedül vagy a partnereddel, sőt máshonnan csatlakozó barátaiddal együtt is részt vehetsz. Ha már elmúltál 12, de még nem vagy 18, a kamasz program csak neked szól. Ha voltál már valaha Bátor Táborban, de már elmúltál 18, az alumni programot neked találtuk ki!

GO! Program

GO! kórházi programunk önkéntesei alig várják, hogy online is elvigyék neked a Bátor Táboros élményeket! Csatlakozz a telefonodról minden héten jelentkező élő játékunkhoz vagy oldd meg havonta felbukkanó rejtvényeinket!

Kamasz program

Kapcsolódj hozzánk online, de éld át az élményeket offline. Háromnapos táboraink alatt többször együtt leszünk majd az online térben, amikor is nem csak egymással, de a tábori programokkal is találkozhattok.

Alumni program

Találkozz régi-új ismerősökkel ebben a 90-120 perces játékban. Idézd fel velünk legkedvesebb Bátor Táboros emlékeidet, és fedezd fel velünk újra a tábort, de most az otthonodból!

Felnőtteknek szóló játék

Ebben a 90-120 perces játékban kiderül, milyen Bátor Táboros helyszínek lapulnak az otthonod különböző pontjain. A játékhoz csatlakozhatsz egyedül, veled együtt élő felnőttekkel vagy akár más háztartásban lakó barátaiddal közösen is. Felszabadultság, kreativitás, önfeledt kikapcsolódás. Offline élmények online.

Családi program

Csapjatok fel régésznek vagy kalandozzatok különböző korokban! Egy 90-120 perces játékkal várunk titeket, ahol bár a számítógép/telefon mellől indulunk, felfedezhetitek, hogy milyen kincseket rejt az otthonotok és a családotok.