Ebédlő

Só és cukor nélkül is lehet finomat főzni? Igen. Most bepillanthatsz a Bátor Tábor konyhájába, és nem csak szuper recepteket, de hasznos tanácsokat is találsz az oldalon.

Zabpelyhes túrógombóc

Nagyon egyszerű, finom - igazi tavaszi desszert! Mi persze nyáron is imádjuk a táborban!

Zabpelyhes palacsinta

Bámulatosan egyszerű és finom palacsintareceptet hoztunk nektek!

Gluténmentes narancsos-csokis muffin

A narancs, az étcsoki és a mandula mennyei találkozása ez a könnyű, ünnepin muffin - és még gluténmentes is.

Színpompás őszi csemege: a sütőtökkrémleves

Igazi őszi vitaminbomba a finoman illatozó, sűrű, színpompás sütőtökkrémleves. Most elolvashatod a mi receptünket is.

Tudod, mi a Bátor Tábor “hivatalos” itala?

Aki járt már nálunk a táborban, biztosan találkozott a homoktövis itallal. Nem telik turnus anélkül, hogy legalább egyszer ne koccintsunk ezzel a frissítővel. De miért is szeretjük ennyire? Most egy kicsit ezt járjuk körbe.

Három reggeliötlet a Bátor Tábor konyhájából

Egy jó nap egy jó reggelivel kezdődik. Három könnyen elkészíthető reggeliötletet hoztunk, amelyek akár az uzsonnás dobozba is bekerülhetnek.

A Bátor Tábor dietetikusának tanácsai

A Bátor Táborban az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás kialakításáért dietetikus szakértőnk, Horváthné Kardos Kati felel. Most pedig néhány tippet ad, amelyek segíthetnek az otthoni étkezés egészségesebbé tételében.

Ízelítő a Bátor Tábor konyhájából

A Bátor Tábor konyhájában úgy zsonglőrködnek a fűszerekkel, hogy az egészséges ételek jóízűek is legyenek, és mindehhez minimális sót használnak csak. És mindezt hogyan? Megmutatunk néhány jól bevált és közkedvelt receptet lépésről lépésre, hogy egy kicsit belekóstolhass a táborunk ízeibe.

Még több Bátor Táboros recept

A Bátor Táborban az egészséges étkezésre kiemelt hangsúlyt fektetünk. Ennek szellemében készült el a több mint 200 receptet tartalmazó Bátor Tál, amely többek között az egészséges reggelik, finom ebédek, gluténmentes ételek mellett frissítő limonádékra is kínál alternatívákat, de például a lekvárfőzéshez is meríthetünk belőle ihletet.