Digitális Bátor Tábor / Stég / Szerelem. Crush és szóda. – 1. rész

Szerelem. Crush és szóda. – 1. rész

Nyári Krisztián íróval, irodalomtörténésszel és Arany Brigitta improvizációs színésszel, tűzzsonglőrrel beszélgetünk az egyik legintenzívebb érzésről, a szerelemről. Mi kell a szerelemhez? Ahhoz hogy elinduljon, és hogy megmaradjon? Segít-e, ha van akadály: korkülönbség, távolság, illúzió? Emeli-e az adrenalinszintet, ha nem jön össze? Ebben a században, amikor mindent azonnal megkapunk, létezhet-e hosszan tartó, mély szerelem?

Nyáry Krisztián íróval, irodalomtörténésszel és Arany Brigitta improvizációs színésszel, tűzzsonglőrrel beszélgetünk az egyik legintenzívebb érzésről, a szerelemről. Mi a szerelem? A crush, a szóda, a szörp? Végtelen verziója létezik; kamaszkori, időskori, plátói, titkos, bimbózó, elmúló, reménytelen. De mi kell a szerelemhez? Ahhoz hogy elinduljon, és hogy megmaradjon? Segít-e, ha van akadály: korkülönbség, távolság, illúzió? Emeli-e az adrenalinszintet, ha nem jön össze? Ebben a században, amikor mindent azonnal megkapunk, létezhet-e hosszan tartó, mély szerelem? Hogyan befolyásolta a gyógyszeripar, a tudomány a kapcsolatainkat? Hogyan szeretett Liszt Ferenc vagy Jászai Mari? Tarts velünk a szerelemről szóló adásban!

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

Régóta foglalkoztat, milyen lehet a Bátor Táborban önkénteskedni? Most te is belevághatsz egy életreszóló kalandba! Jelentkezz február 20-ig Bátor Táboros önkéntesnek! Változtassunk életeket együtt! Részletek a batortabor.org/hu-n.

A Felhők felett elnyerte a Legjobb szórakoztató/életmód podcast díját az Online Video Audio (OVA) díjátadón.

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy biztosítják a profi hátteret, a hangstúdiót és a felvételt.