Digitális Bátor Tábor / Stég / Iskola. Példa? – 1. rész

Iskola. Példa? – 1. rész

Indul az iskolaév – Balatoni József tanár, író (Jocó bácsi világa) és Paizs Dóra megoldásközpontú coach (Anyacsavar) segítségével vizsgáljuk a különböző szereplők nehézségeit, megoldásait.
Kemény gyerekkori sztorik, elhanyagoló vagy megtartó iskolarendszer, inspiráló és kiégett pedagógusok, frusztrált szülők és megküzdési stratégiák.

Egy kihívásokkal teli tanév után máris itt a szeptember és az iskola. Balatoni József tanár, író (Jocó bácsi világa) és Paizs Dóra megoldásközpontú coach (Anyacsavar) segítségével vizsgáljuk a különböző szereplők nehézségeit, megoldásait.

Kemény gyerekkori sztorik, elhanyagoló vagy megtartó iskolarendszer, inspiráló vagy kiégett pedagógusok, frusztrált szülők és megküzdési stratégiák.

Meddig tart a tanár felelőssége? Mit tehetünk szülőként a rendszeren belül, hogy jobb legyen? Teremtsünk-e buborékot, hogy megvédjük a gyereket, vagy inkább engedjük, hogy felkészüljön a valódi életre? Segít-e a “Mi is felnőttünk valahogy” szemlélet? Tarts velünk a szeptemberi dupla adásban is!

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

Köszönjük az Egis szakmai és mentális támogatását a podcast elindításában.

Köszönjük a Showcast Media csapatának, hogy profi háttérrel segítenek eligazodni a podcastok világában.
Köszönjük az Echo Hangstúdiónak a helyszín és a felvétel biztosítását.