Digitális Bátor Tábor / Programos épület / Így lehet csapatépítéssel jót tenni

Így lehet csapatépítéssel jót tenni

Miért jó a Bátor Táborban csapatot építeni? Mert miközben fejlődtök, még egy jó ügy mellé is álltok. Olvassátok el a Neo Property HR igazgatójának gondolatait!

A Bátor Tábor 2021-ben ünnepelte 20. születésnapját, és ahhoz, hogy az elmúlt két évtizedben több mint 15000 súlyosan beteg gyereknek és családtagjaiknak adhattunk bátorságot, nagy szükség volt az elkötelezett támogatóinkra. A NEO Property Services Zrt. 16 éve áll mellettünk, és most Bartusné Ördög Mária, a szervezet HR igazgatója osztotta meg velünk gondolatait arról, hogy miért jönnek szívesen a Bátor Táborba csapatot építeni.

Cégünk 2005 óta áll stratégiai partneri kapcsolatban a Bátor Táborral, többféle módon támogatjuk a működésüket, úgymint rendszeres adományok, műszaki tanácsadás és munkák elvégzése, továbbá céges programok szervezése a Táborban.

Kiemelt támogatója a Tábornak a NEO Property Services Zrt. és nagy prioritással bír a vállaltunk működésében a CSR tevékenység. Ezen belül is kiemelt érzékenységgel fordulunk a gyermekek támogatásával, segítésével kapcsolatos akciókhoz, kampányokhoz.

A Bátor Tábor működésének, tevékenységének hatékonyabbá tétele, azáltal, hogy különféle módokon nyújtunk tényleges segítséget, évek óta a karitatív tevékenységünk fókuszában áll.

A vezetői csapatépítő programunk Bátor Táborban történő lebonyolítása mintegy 8 éve kezdődött.

Amellett, hogy a felújított Tábor a szállás-étkezés tekintetében az igényeinket kielégítő módon áll rendelkezésre, továbbá nyugodt, természetközeli, Budapest közeli helyszín, a legváltozatosabb csapatépítő és szabadidős programok lebonyolítását teszi lehetővé. Ilyen programok a teljesség igénye nélkül, amelyeket megvalósítottunk az elmúlt évek során: outdoor lehetőségek közül a lovaglás, magaskötélpálya elemek, a quadozás, csónakázás, különböző labdajátékok, íjászat, amelyeket kiemelem. Az indoor elemek tekintetében az úgynevezett klasszikus csapatépítő játékok lebonyolításában nagy segítségünkre voltak a Tábor animátorai.

Tekintettel a program rendkívüli sikerére a vezető kollégák körében, a helyszín remek megközelíthetőségére, és nem utolsó sorban arra a fontos tényre, hogy a vezetői csapat éves fejlesztésével egyidejűleg jelentős anyagi segítséget tudunk nyújtani a beteg gyermekek gyógyulásához, azt gondolom, ez maximálisan komplex és hatékony formája a karitatív csapatépítésnek.

Az elmúlt években több alkalommal is visszatértünk a Bátor Táborba, hogy ott rendezzük meg a vezetői csapatépítésünket, igyekeztünk a lehetőségeket kiaknázva újabb elemeket becsempészni a programokba, és mindig remekül sikerültek ezek az események.

A Bátor Tábor részére önkéntes munka keretében, illetve cégünk által vállalt felújítási-építészeti munkák elvégzésével is igyekszünk folyamatosan segíteni, támogatást nyújtani.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy a kollégáink mindig örömmel csatlakoznak ezekhez a kezdeményezésekhez, amelyekkel segíthetjük a Tábor működését, és természetesen vannak rendszeresen résztvevők.

Az egyéb céges rendezvények Bátor Táborban történő megrendezése is sikeres, a kollégák érzik a jelentőségét annak, hogy azáltal, hogy az adott programot ezen a helyszínen bonyolítjuk le, például üzletági kihelyezett értekezletek, mennyire fontos, hogy egyúttal segítünk is, és ez rendkívül jó csapatkohéziós erejű is egyben.